Sikrede lån

Grundlaget for et sikret lån er, at den ejendom, der bakker det er mere værd end størrelsen af lånet. Fordi denne fast ejendom er sikkerhed for lånet, långiver kræver, at låntageren opretholde ejendommen i hele lånets levetid for sikkerheden af lånet.

Et sikret lån defineres som en type lån, der bruger et element, der fungerer som en autentisk betalingsgaranti. Der foretages en garanteret betaling på en bestemt vare, f.eks. Ved at garantere betaling, er långiver rådgiver lånet og dets tilbagebetalinger fuldt ud. Når lånet er betalt fuldt ud, forsvinder sikkerhedsstillelsen helt fra lånet og bliver blot et negativt lån. Dette er, hvad der vil gå tabt, hvis en låntager undlader at foretage betalinger på lånet.

Sikrede lån er nyttige for de låntagere, der ikke kan kvalificere sig til et konventionelt lån, for hvem et sikret lån er normalt mere gunstig. Ikke-boligejere, lejere, lejere og husejere er alle potentielle låntagere af et sikret lån. Sikrede lån er også nyttige for dem, der ønsker at have pengene hurtigt. I tilfælde af, at en låntager undlader at foretage en betaling på lånet, vil långiver tage i besiddelse af sikkerhedsstillelsen og sælge den for at få dækket deres lånte penge.

Sikrede lån tage mange forskellige kategorier, herunder billån, boliglån, og rekreative køretøj lån. Sikrede lån har få ulemper og mange fordele.

baggrund

I en verden af disse lån, er der ingen stykke ejendom, der er mere værdifuld end en anden. Faktisk er værdien af sikkerhedsstillelse ofte den største årsag til, at et lån ydes. En sikkerhed, der modtages i et lån, kan være en bil, båd, hjem eller anden sikkerhed, der er af høj nok værdi til at sikre et lån.

Mange privatpersoner og virksomheder rutinemæssigt tegne et lån sikret af et hjem eller jord. Securitized realkreditlån og lån er en fælles måde for enkeltpersoner at tilbyde deres hjem som sikkerhed. I mange tilfælde vil en långiver forhånd låntager op til 75-80% af hjemmets værdi. Dette kan synes overdreven, men historisk denne form for lån har været en effektiv måde for personer med dårlig kredit for at opnå et hjem realkreditlån. en af de måder, at dårlige kredit folk kan få et lån til bedre renter, end de ellers ville modtage.

Sikring af et lån kan også give større sikkerhed for långiver i tilfælde af låntager standard. Hvis en låntager misligholder en låneaftale, långiver har ret til at besidde låntager ejendom for at opfylde lånet. Hvis en långiver dart tusindvis af dollars i en kommerciel fast ejendom og opdager, at det ikke vil tilbagebetale långiver, meget sandsynligt, at långiver vil miste penge. At tage i besiddelse af ejendommen for at tilfredsstille lånet kan minimere tabene for långiveren.
 

Se de mange forskellige typer af kviklån/quicklån hos kviklanet.dk

Securitized realkreditlån, boliglån, og lån er hver bona fide lån. Men bona fide karakter af et lån betyder ikke, at håndhæves. Et låns eksigibilitet er omstridt. Långivere er i stand til at anlægge sag om lån, der ikke er opfyldt af lånebetingelserne. Et låns eksigibilitet indebærer juridiske holdninger, argumenter og efterfølgende retssager. Dette kan ofte tage mange måneder og endda år at løse. Det er de tidspunkter, hvor bedste for at rådføre sig med juridisk rådgivning og få juridisk rådgivning.

Beslaglagte lån er langt mere praktisk muligt end usikrede lån, som er generelt lån sikret af et hjem eller ejendom. Lån fra kreditkort, payday lån, og personlige lån er oftest usikrede lån. Et hjem realkreditlån er også et sikret lån, som långiver bruger et stykke ejendom som sikkerhed. Usikrede lån er generelt af højere risiko for långivere, og derfor er vanskeligere at opnå.

For at bestemme håndhævelsen af et lån, vil långivere se på personlig historie og nuværende indkomst. En långiver vil kun overveje indkomst for en låntager, der skal sikres, hvis godt nok til at støtte størrelsen af lånet, og kreditten bliver også brugt. Mange usikrede lån har en højere rente end sikrede lån på grund af den usikrede karakter af disse lån. Risikoen for disse lån er betydeligt højere for långivere. Hvis et sikret lån ikke er betalt ud, vil långiver tage i besiddelse af sikkerhedsstillelsen og sætte den til salg.

Før du nærmer dig en långiver om et sikret lån, at klogt at få en gratis kopi af din kredit rapport. Långiveren kan se på en ansøger kredit rapport, når det afgøres, om ikke at acceptere at udstede en sikret kredit. En låntager kan â € œre positivt få en lavere rente, hvis der er god nok af en kredit i deres kredit-fil. Hvis alle en borrower kredit er sikret, en mere gunstig rente kan opnås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.