Master Personal Trainer Mark Bodine ser en artikel, der er værd at dele!

Og vores kyndige og aggressive procesmand er også ivrige cyklister. Når man ser på denne cykel for, hvad det er, en elektrisk cykel ikke en motorcykel, vil du se, at dette er virkelig en dejlig lille produkt til næsten alle i alle aldre. Grundlagt som en italiensk motorcykel racing hjelm mærke i 1972, og nu en cykel hjelm mærke baseret i det nordlige Californien. Mærket tilbyder mid-range hjelme med in-mold design, som er lette så godt. Producenten er kendt for sine hjelme af høj kvalitet, som er lavet med materialer som in-mold polycarbonat og dobbelt densitet skum for ekstra komfort.

Hjelmene fra den tyske producent er kendt for deres praktiske. Designene er ikke lavet til ydeevne. Med in-mold design og EPS skum, hjelmene er up to date design. Polycarbonat interne caging bruges ofte til at binde den ydre skal med EPS shell. Catlike tilbyder hjelme med dobbelt shell og i-mold konstruktion i mid-range niche. Hjelmen er udstyret med aftagelig komfort polstring og en in-mold polycarbonat shell med en holdbar liner. For at en hjelm kan tilbyde maksimal beskyttelse – den skal sidde tæt omkring kraniet. Muddyfox hjelme tilbyder entry-level løsninger både for voksne og for børn. Tyske Casco hjelme tilbyder premium design. Premium hjelme fra nu anbefales til cykling ydeevne. Med førsteklasses hukommelsesskummaterialer og CX aero-design er Mavic-hjelme præstationsorienterede. De nyeste hjelm materialer på markedet er sammenklappelige plast lineær.

Når dit barn får deres første børn cykel, er det en god idé at få dem en hjelm, så de er sikre, når de lærer at ride og Evans Cycles lager en bred vifte af hjelme til børn. Du kan også få recept linser lavet til disse. Du kan vælge mellem OEM-badges til alt, hvad du kan komme i tanke om. Køb cykler med dit barn, så han kan prøve en cykel på forhånd, og sørg for, at det er den rigtige størrelse og en behagelig pasform. Jeg bliver mindet om parallellerne mellem at cykle og vores forretning. At være en merværdi investering, cykel lys også forbedre det overordnede udseende af cyklen.

Den teknologi, der anvendes til at designe disse lys er sådan, at disse ikke kun kan producere høj intensitet lys, men de kan også modstå i flere år. Hjelmene fra Lumos er designet med MIPS hjernebeskyttelsesteknologi. De sammenklappelige hjelme lavet af Overade anbefales for nem transport. De anbefales til den patenterede reflekterende overflade. Lavet i Tyskland, hjelme er tilgængelige i forskellige lande over hele verden. Kendt mest for cykel sadler, de også gøre et par foldbare cykelhjelme. Coros laver smarte cykelhjelme, der integrerer lydkompatibilitet samt evnen til at tage telefonopkald. Deres cykelhjelme omfatter teknologier såsom håndfri eller LED-belysning. Kali-hjelme er lavet med den unikke Composite Fusion-teknologi og anbefales til enhver form for cyklist. Mærket gør multi-purpose hjelme, cykel airbag – tjek dette websted – som kan bruges af byerne cyklist.