: Kredit at få erstatning for dit tab

Indtil for nylig havde advokater for ofre for kredit skader lidt mulighed for at indsamle for skader ud over medicinsk behandling, tabte lønninger og egenskaben tab. Forsikringsselskaber kastede op deres hænder i sympati, hævder ofre kan kun få erstatning for hvad kan måles – materielle goder og tjenesteydelser. Men hvad sker der, når offeret har mistet betydelig tid fra arbejde, familie banken er brød og månedlige betalinger på realkreditlån, bil lån og kreditkort betalinger er savnet? Studehandler mellem advokater og forsikringsselskaber, er det credit offer, der ender med at skulle leve med en dårlig kreditværdighed.
I dag, er der lovligt accepteret middel til at måle tabet af kredit gennem proceduren af kredit skader måling (CDM). CDM er hurtigt ved at blive en potent værktøj til Genoprettelige kredit skader awards, når skaden ikke er selvforskyldt. Tidligere, både dommer og jury, og især de forsikringsselskaber, nægtede at anerkende CDM hævdede, det var spekulative, fordi de ikke kunne definere det som materielle skader. Dog får ofre for kredit skader, der bruger metoden CDM i sag efter sag, erstatning for tab, kredit. Mange faktorer er ved at ændre den gamle tankegang, herunder kredit-bureauet teknologi forbedringer, programmet for Fair Credit Reporting Act (FCRA), risiko scoring raffinement, og udviklingen af CDM som objektivt, repeterbare metode, der måler out-of-pocket skade pålideligt.
Kreditvurderinger og opsving
Virkningen af en dårlig kredit rating er meget større end de fleste tror. Overvej hvad dårligt bedømt forbrugerne ansigt, når de ønsker at lease eller købe køretøjer, få kreditkort, købe eller lease eller refinansiere deres bopæl. I de fleste tilfælde er det en nem beslutning for kreditor: en kreditanmodning er simpelthen slået eller låntager bliver opkrævet et meget højere udbetaling – måske tusindvis af dollars mere med månedlige betalinger, der er typisk flere hundrede dollars mere.
“En person med dårlig kredit er set med mistro og debiteres betydeligt mere for fremtidig udvidelse af kredit, fordi långiveren føler behovet for at beskytte mod en større risiko eller standard,” siger Tom Key, litigator civile praktiserer i Tustin, CA.
“I de år, jeg har hørt rapporter om finansielle skader fra klienter, der er blevet uretmæssigt opsagt, bedraget, såret i en ulykke eller har lidt tab som følge af kontraktbrud,” siger nøgle. “Disse ofre var især fortvivlet over det faktum, at deres prime kredit omdømme, omhyggeligt plejet i år, er ødelagt natten over. Det forekom mig at der skal være en måde at kompensere ofrene for denne type af tab.”
Nøglen har været vidne til reaktioner fra mange nævninge, der har undladt at tildele et offer for kredit skader deres retmæssige erstatning simpelthen fordi de ikke kunne kvantificere skader. “Nævninge ønsker en specifikke tab, som de kan tælle, holde og se,” siger nøgle. “Deres argumentation er, at de skal vide, at det er ægte. De har en hård tid at ydelse af skadeserstatning baseret på sympati. Med henblik på at bekræfte ægtheden af en fordring, ønsker de at se sin kvantificering. ”
Måling af tab af kreditværdighed
Sikring af ægthed er blevet en klæbrig situation, når det drejer sig om måling out-of-pocket tab for ofre for kredit skader — indtil nu. Advokater, der repræsenterer ofre for kredit skader nu udnytter kredit skader målemetode for at genoprette out-of-pocket tab for deres klienter. “CDM måler de faktiske out-of-pocket dollars med rimelighed forventes fra tab af kreditværdighed, som omfatter højere ned betalinger, højere point og omkostninger på lån, højere renter, højere månedlige betalinger eller decideret benægtelse af kredit,” siger nøgle. “Derudover CDM metoden også beregner priser, omkostninger og andre vilkår, der gælder for den resulterende kreditvurdering af långivere og projekter resultaterne over det relevante antal år for typerne af lån klienten er tilbøjelige til at søge.”
Nøglen fortsætter, “For eksempel, hvis en kundes kredit var nær perfekt før en udløsende begivenhed, og er efterfølgende beskadiget af hændelsen, CDM procedure kan illustrere før og efter analyserne, beregningen af omkostningerne ved de samme lån med to forskellige kredit rapporter, før skade kredit i forhold til efter skade kredit.” I mange tilfælde har CDM klienter allerede indset betydelig kompensation. I et sådant tilfælde var CDM medvirkende til at inddrive $56.000 for beskadigede kredit omdømme. “At beregningen er forskellen mellem hvad refinansiering en $140.000 lån ville have kostet min klient med deres forudgående rating, og hvad det vil koste dem out-of-pocket med deres beskadigede kreditvurdering — målt over en periode på syv år.”
Isolerede kompensation vs gentagelig kompensation
CDM metode til måling af immaterielle kredit tab bliver stadig grundlaget for recovery for ofre for kredit skader. Det er ved at ændre den måde dommere og juryer foranstaltning Genoprettelige out-of-pocket tab, og derefter kan kompensere for tabet af kredit forventede. Ganske vist er der stadig nogle skeptikere, for det meste tiltalte. Teknisk, kredit skader måling er immaterielle. Men CDM har bevist en objektiv og praktiske fremgangsmåde til at beregne out-of-pocket skader for virksomheder eller familier til at kompensere for deres kredit skader.
“At have denne form for måling er en spændende kompleksitet i vores samfund,” siger nøgle. “CDM er meget forståelig og en forholdsvis enkel måde at komme til en afslutning af tab for offeret. Hvis du forstå matematik og er en ekspert på læsning kreditrapporter, er beregninger og nyttiggørelse ubestridelig. Det er en metode til at dreje isolerede kompensation til gentagelig kompensation. Det er ved at ændre den måde nævninge regel på disse skadelige sager. På grund af denne metode, kan ofre for kredit skader mere retfærdigt og mere fuldstændigt kompenseres out-of-pocket skader.”

1 kommentar

  1. I simply wanted to thank you so much once more. I am not sure the things that I would’ve made to happen without the type of smart ideas revealed by you over that situation. It seemed to be an absolute hard issue in my opinion, however , seeing the very specialised strategy you resolved that made me to leap over gladness. I am just happy for this information and then pray you realize what a great job you happen to be providing teaching people today thru your web page. More than likely you have never got to know any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.